Astmapatiënten dienen regelmatig longonderzoek en preventieve screenings te laten doen

Het laatste nieuws over uw Huisartsenpraktijk in Oirsbeek

Hier leest u de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen omtrent Huisartsenpraktijk Oirsbeek. Voor meer informatie of toelichting belt u de assistente op 046 - 442 13 03.

De beste wensen voor 2018

December 2017 - Namens alle medewerker van Huisartsenpraktijk Oirsbeek wensen wij iedereen fijne feestdagen en een Gezond 2018 !!!

Eerste werkdag huisarts E.M.M. Klaassen

02 oktober 2017 - Vandaag werden de patiënten op feestelijke koekjes getrakteerd ter ere van de praktijkovername door Dr. Ester Klaassen.

Afscheid praktijkhouderschap huisarts MJFM Klaassen

29 September 2017 - Een bijzondere dag want vandaag was de laatste werkdag van huisarts MJFM Klaassen als praktijkhouder. De praktijk werd feestelijk versierd en zijn kleinkinderen hadden de eer om zijn laatste 'patiënten' te mogen zijn.

Praktijkoverdracht aan dr. E.M.M. Klaassen per 1 oktober 2017

03 September 2017 - Dit weekend hebben alle patienten een bericht ontvangen met de post betreffende de overname van de huisartsenpraktijk per 1 oktober 2017. Zoals jullie hebben kunnen lezen zal huisarts Ester Klaassen de praktijk van haar vader, huisarts M.J.F.M. Klaassen, overnemen. De brieven zullen de komende twee weken ook in het Goed Nieuws verschijnen.

 

Medewerkers Huisartspraktijk Klaassen Oirsbeek

Griepvaccinatie 2017

01 september 2017 - De jaarlijkse griepvaccinatie vindt plaats op woensdag 8 november van 16:00 tot 17:30 uur en van 19:00 tot 20:00 uur. Indien u hiervoor in aanmerking komt, zal u hierover bericht ontvangen. Wilt u alstublieft uw oproepkaart meenemen? Indien u na 15 oktober 2017 geen oproep heeft ontvangen en toch de griepvaccinatie wilt, neem dan contact op met de assistente.

Website verbeteringen

30 Augustus 2017 - Naar aanleiding van patienten terugkoppeling zijn er aanpassingen gekomen aan de website. Zo is het nu mogelijk om bij herhalingsrecepten een apotheek keuze aan te geven en is een probleem met het versturen van het aanmeld-formulier verholpen.

Heeft u een verbeteringsvoorstel voor de website? Dan kunt u dat altijd sturen naar info@huisarts-oirsbeek.nl of kenbaar maken aan de doktersassistente.

 

Praktijkbezoek basisschool de Sprong

31 januari 2017 - Groep 1 en 2 van Basisschool de Sprong hebben een rondleiding gekregen in de huisartsenpraktijk. Naar aanleiding van de themaweek "de dokter" kwamen de kinderen langs en konden zo een kijkje nemen in de wachtruimte, spreekkamers, onderzoekskamers en achter de balie. Ze hebben uitleg gekregen over wat de huisarts en de doktersassistente doen en waar verschillende apparaten voor dienen. De kinderen waren erg nieuwsgierig en hebben naar hartenlust vragen kunnen stellen.