Astmapatiënten dienen regelmatig longonderzoek en preventieve screenings te laten doen

Het laatste nieuws over uw Huisartsenpraktijk in Oirsbeek

Hier leest u de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen omtrent Huisartsenpraktijk Oirsbeek. Voor meer informatie of toelichting belt u de assistente op 046 - 442 13 03.

Jubileum MJFM Klaassen

18 Juli 2018 - Dokter M.J.F.M. Klaassen nodigt u allen uit om zijn 40-jarig jubileum te vieren. Hieronder vinden jullie zijn uitnodiging die recent in het Goed Nieuws is gepubliceerd.

 

Beste mensen

Met ingang van 1 oktober vorig jaar heb ik de praktijk overgedragen aan mijn dochter. De bedoeling was aanvankelijk dat ik nog 1 dag per week in de praktijk zou blijven werken, maar het zijn er inmiddels 2 geworden. Onlangs heb ik mijn registratie als huisarts verlengd tot mei 2023. Ik ben dus niet met pensioen gegaan, maar minder gaan werken. Niet dat ik dat erg vind, in tegendeel, ik doe het werk als huisarts nog steeds erg graag en vind het een bijzondere eer om het te mogen doen.

In Oirsbeek ben ik als huisarts gestart op 10 augustus 1978. Komende augustus ben ik dus 40 jaar werkzaam als huisarts in Oirsbeek. Dat is een vrij bijzonder jubileum. In huisartsenland komt het niet vaak voor, dat iemand zo lang werkzaam is op de-zelfde plek. Voor mij was het geen opgave, maar een voorrecht het te kunnen doen. Allereerst heeft mijn gezondheid het mogelijk gemaakt, op een enkel incident na, en daarnaast heb ik altijd met plezier gewerkt. Vanaf het begin heb ik het op mijn eigen manier gedaan. Meestal klikte het, soms ook niet.

Voor mij is dit jubileum een moment om bij stil te staan. Dat zou ik graag samen met u allen willen doen, tenslotte ben je huisarts dankzij je patiënten, je collega's, je me-dewerkers en je gezin. Zij allen hebben mij het werken als huisarts mogelijk gemaakt. Daar ben ik iedereen zeer dankbaar voor.

Om dit te vieren wil ik u graag uitnodigen op vrijdagavond, 31 augustus, tussen 19.00 en 22.00 uur met mij een glas te komen drinken in het partycentrum De Oirsprong, In de Pollack 4 te Oirsbeek.

De verdere organisatie van dit jubileum is in handen van mijn dochter Myrte, die u kunt bereiken via e-mail: myrteklaassen@hotmail.com

 

U beleefd uitnodigend,

M.J.F.M. Klaassen

huisarts

Zwangerschapsverlof Susan Franssen

25 Juni 2018 - Vanaf vandaag is onze praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg Susan Franssen - van Kempen met zwangerschapsverlof. Tijdens haar afwezigheid zal Pepijn Maatman haar spreekuur op zich nemen.

AVG wetgeving

25 Mei 2018 - Per vandaag is de AVG wet van kracht. De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens.  In onze huisartsenpraktijk kunnen diverse persoonsgegevens van u verwerkt worden. Dit is noodzakelijk om u medisch goed te kunnen behandelen, voor financiële afhandeling en om bijvoorbeeld te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Wij hebben een Document opgesteld waarin te lezen is hoe wij met uw gegevens omgaan. Dit document is ook bij de assistente op te vragen.

De beste wensen voor 2018

December 2017 - Namens alle medewerker van Huisartsenpraktijk Oirsbeek wensen wij iedereen fijne feestdagen en een Gezond 2018 !!!

Eerste werkdag huisarts E.M.M. Klaassen

02 oktober 2017 - Vandaag werden de patiënten op feestelijke koekjes getrakteerd ter ere van de praktijkovername door Dr. Ester Klaassen.

Afscheid praktijkhouderschap huisarts MJFM Klaassen

29 September 2017 - Een bijzondere dag want vandaag was de laatste werkdag van huisarts MJFM Klaassen als praktijkhouder. De praktijk werd feestelijk versierd en zijn kleinkinderen hadden de eer om zijn laatste 'patiënten' te mogen zijn.

Praktijkoverdracht aan dr. E.M.M. Klaassen per 1 oktober 2017

03 September 2017 - Dit weekend hebben alle patienten een bericht ontvangen met de post betreffende de overname van de huisartsenpraktijk per 1 oktober 2017. Zoals jullie hebben kunnen lezen zal huisarts Ester Klaassen de praktijk van haar vader, huisarts M.J.F.M. Klaassen, overnemen. De brieven zullen de komende twee weken ook in het Goed Nieuws verschijnen.

 

Medewerkers Huisartspraktijk Klaassen Oirsbeek

Griepvaccinatie 2017

01 september 2017 - De jaarlijkse griepvaccinatie vindt plaats op woensdag 8 november van 16:00 tot 17:30 uur en van 19:00 tot 20:00 uur. Indien u hiervoor in aanmerking komt, zal u hierover bericht ontvangen. Wilt u alstublieft uw oproepkaart meenemen? Indien u na 15 oktober 2017 geen oproep heeft ontvangen en toch de griepvaccinatie wilt, neem dan contact op met de assistente.

Website verbeteringen

30 Augustus 2017 - Naar aanleiding van patienten terugkoppeling zijn er aanpassingen gekomen aan de website. Zo is het nu mogelijk om bij herhalingsrecepten een apotheek keuze aan te geven en is een probleem met het versturen van het aanmeld-formulier verholpen.

Heeft u een verbeteringsvoorstel voor de website? Dan kunt u dat altijd sturen naar info@huisarts-oirsbeek.nl of kenbaar maken aan de doktersassistente.

 

Praktijkbezoek basisschool de Sprong

31 januari 2017 - Groep 1 en 2 van Basisschool de Sprong hebben een rondleiding gekregen in de huisartsenpraktijk. Naar aanleiding van de themaweek "de dokter" kwamen de kinderen langs en konden zo een kijkje nemen in de wachtruimte, spreekkamers, onderzoekskamers en achter de balie. Ze hebben uitleg gekregen over wat de huisarts en de doktersassistente doen en waar verschillende apparaten voor dienen. De kinderen waren erg nieuwsgierig en hebben naar hartenlust vragen kunnen stellen.