Astmapatiënten dienen regelmatig longonderzoek en preventieve screenings te laten doen

Het laatste nieuws over uw Huisartsenpraktijk in Oirsbeek

Hier leest u de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen omtrent Huisartsenpraktijk Oirsbeek. Voor meer informatie of toelichting belt u de assistente op 046 - 442 13 03.

De beste wensen voor 2019

 

December 2018 - Namens alle medewerkers van Huisartsenpraktijk Oirsbeek wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2019 toe.

Griepvaccinatie 2018

 

01 Oktober 2018 - De jaarlijkse griepvaccinatie vindt plaats op woensdag 7 november van 15:30 tot 17:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur. Indien u hiervoor in aanmerking komt, zal u hierover bericht ontvangen. Wilt u alstublieft uw oproepkaart meenemen? Indien u na 5 oktober 2018 geen oproep heeft ontvangen en toch de griepvaccinatie wilt, neem dan contact op met de assistente.

Bedankt!

03 September 2018 

 

beste mensen,

De belangstelling en de attenties voor mijn 40-jarig jubileum waren overweldigend. Ik heb hier enorm van genoten en kan nog jarenlang nagenieten van dit "warme bad". Ik wil iedereen, die hieraan heeft bijgedragen, van harte bedanken, in het bijzonder de Koninklijke Schutterij St. Lambertus. Ook degenen, die zich hebben ingezet voor mijn onderscheiding, ben ik zeer erkentelijk.

Van de giften, die ik heb ontvangen, zal ik via het IVN een bank laten plaatsen in het natuurgebied Windraak, zodat iedereen tijdens een wandeling even kan uitrusten en van het uitzicht genieten.

 

Tjeu Klaassen, huisarts

Zwangerschapsverlof Susan Franssen

25 Juni 2018 - Vanaf vandaag is onze praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg Susan Franssen - van Kempen met zwangerschapsverlof. Tijdens haar afwezigheid zal Pepijn Maatman haar spreekuur op zich nemen. Vanaf 14 januari 2018 zal Susan haar taken weer hervatten.

AVG wetgeving

25 Mei 2018 - Per vandaag is de AVG wet van kracht. De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens.  In onze huisartsenpraktijk kunnen diverse persoonsgegevens van u verwerkt worden. Dit is noodzakelijk om u medisch goed te kunnen behandelen, voor financiële afhandeling en om bijvoorbeeld te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Wij hebben een Document opgesteld waarin te lezen is hoe wij met uw gegevens omgaan. Dit document is ook bij de assistente op te vragen.

Eerste werkdag huisarts E.M.M. Klaassen

02 oktober 2017 - Vandaag werden de patiënten op feestelijke koekjes getrakteerd ter ere van de praktijkovername door Dr. Ester Klaassen.

Afscheid praktijkhouderschap huisarts MJFM Klaassen

29 September 2017 - Een bijzondere dag want vandaag was de laatste werkdag van huisarts MJFM Klaassen als praktijkhouder. De praktijk werd feestelijk versierd en zijn kleinkinderen hadden de eer om zijn laatste 'patiënten' te mogen zijn.

Praktijkoverdracht aan dr. E.M.M. Klaassen per 1 oktober 2017

03 September 2017 - Dit weekend hebben alle patienten een bericht ontvangen met de post betreffende de overname van de huisartsenpraktijk per 1 oktober 2017. Zoals jullie hebben kunnen lezen zal huisarts Ester Klaassen de praktijk van haar vader, huisarts M.J.F.M. Klaassen, overnemen. De brieven zullen de komende twee weken ook in het Goed Nieuws verschijnen.

 

Medewerkers Huisartspraktijk Klaassen Oirsbeek

Website verbeteringen

30 Augustus 2017 - Naar aanleiding van patienten terugkoppeling zijn er aanpassingen gekomen aan de website. Zo is het nu mogelijk om bij herhalingsrecepten een apotheek keuze aan te geven en is een probleem met het versturen van het aanmeld-formulier verholpen.

Heeft u een verbeteringsvoorstel voor de website? Dan kunt u dat altijd sturen naar info@huisarts-oirsbeek.nl of kenbaar maken aan de doktersassistente.