De dokter komt bij u thuis dankzij Huisartspraktijk Oirsbeek

De medewerkers van Huisartsenpraktijk Oirsbeek

Het team van Huisartsenpraktijk Oirsbeek stelt zich graag aan u voor. Maak kennis met uw dokter, de doktersassistente en praktijkondersteuners. Samen zijn we er voor uw gezondheid.

Huisarts Ester Klaassen Huisarts M.J.F.M. Klaassen Doktersassistente Huisarts Oirsbeek
Praktijkondersteuner Huisarts Oirsbeek
Praktijkondersteuner Huisarts Oirsbeek

Dr. Ester Klaassen - huisarts

Aansluitend aan de opleiding geneeskunde aan de Universiteit Maastricht heeft huisarts E.M.M. Klaassen gewerkt als arts bij de afdeling klinische genetica in Maastricht en de afdeling neurologie in Roermond. Vervolgens is ze gepromoveerd bij de afdeling kindergeneeskunde in Maastricht met als onderwerp de vroege ontwikkeling van astma bij kinderen. In diezelfde periode heeft ze de master epidemiologie en de minor gezondheidsrecht behaald. Van 2014-2017 heeft de ze opleiding tot huisarts gevolgd. Naast huisarts is ze moeder en heeft ze samen met haar man een gezin met drie jongens.

 

 

 

M.J.F.M. Klaassen - huisarts

Huisarts M.J.F.M. Klaassen is in 1952 geboren te Nieuwstadt en groeide op in Venlo. Na het voltooien van het gymnasium, is hij in 1970 medicijnen gaan studeren in Utrecht. In 1977 behaalde hij zijn artsenbul en is hij de huisartsenopleiding gaan volgen. Vanaf 10 augustus 1978 is hij als huisarts gevestigd te Oirsbeek. Hij is gehuwd en heeft 3 dochters en 5 kleinkinderen.

 

 

 

 

Sanne Aarts - assistente

Sanne Aarts is werkzaam in de praktijk als gediplomeerd doktersassistente. Zij heeft voorheen op de polikliniek chirurgie gewerkt in het ziekenhuis. U zult Sanne aan de lijn krijgen wanneer u de praktijk belt. Naast het plannen van het spreekuur, doet zij zelfstandig een aantal speciale verrichtingen zoals het maken van een hartfilm (ECG), het doen van een gehoortest, het screenen op dementie, het aanstippen van wratten, het (24 uur lang) meten van de bloeddruk, bloed prikken en het maken van uitstrijkjes. 

 

 

 

 

Daisy van den Broek - praktijkondersteuner

Daisy heeft 10 jaar gewerkt als verpleegkundige in het revalidatiecentrum Adelante. Zij rondde haar opleiding praktijkondersteuner af in 2008 en is sindsdien werkzaam in de Westelijke Mijnstreek. Haar expertisegebieden zijn diabetes (suikerziekte), astma, COPD en hart- en vaatziekten. Zij houdt spreekuur op donderdag.

 

 

 


 

Desirée Kuskal-Meens – praktijkondersteuner

Desirée is van huis uit wijkverpleegkundige en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van diabetes (suikerziekte) en hart- en vaatziekten. Zij werkt sinds 2004 in de huisartsenpraktijk Oirsbeek. Desirée houdt spreekuur op dinsdag.

 

 

 

 

 

 

Susan Franssen-van Kempen – praktijkondersteuner

Susan is opgegroeid in Echt – Susteren en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Ze rondde haar studie af met een Master geestelijke gezondheidszorg (GGZ) voor volwassenen. Aansluitend werkte Susan 5 jaar in de forensische psychologie. Hierna voltooide zij in 4 jaar haar opleiding integratief therapeut en werkte zij als psycholoog en therapeut in de ouderenzorg. Sinds 2015 werkt Susan als praktijkondersteuner GGZ. Ze houdt spreekuur op maandag.

 

 

 

Grietje Quanjel – casemanager dementie

Grietje werkt sinds 2011 als casemanager dementie in de Huisartsenpraktijk Oirsbeek. Hiervoor werkte zij jarenlang in Cicero Zorgcentrum Elvira in Amstenrade. Ze heeft veel ervaring en contacten in de dementiezorg van regio Oirsbeek en omstreken. Grietje helpt mensen zolang mogelijk fijn en veilig thuis te laten wonen. Meestal bezoekt Grietje de mensen thuis.