De medewerkers van Huisartsenpraktijk Oirsbeek

Het team van Huisartsenpraktijk Oirsbeek stelt zich graag aan u voor. Maak kennis met uw dokter, de doktersassistente en praktijkondersteuners. Samen zijn we er voor uw gezondheid.

B.G.M. Vinders - van Aken - huisarts

Huisarts B. Vinders-Van Aken is opgegroeid in Hulsberg. Na de opleiding geneeskunde aan de Universiteit Maastricht heeft ze gewerkt als arts in diverse verpleeghuizen van Meander. Van 2016 tot 2019 heeft ze de opleiding tot huisarts gevolgd. Ze woont in Hulsberg samen met haar man en 2 katten.

 

BIG-registratienummer: 19917500601

M.J.F.M. Klaassen - huisarts

Huisarts M.J.F.M. Klaassen is in 1952 geboren te Nieuwstadt en groeide op in Venlo. Na het voltooien van het gymnasium, is hij in 1970 medicijnen gaan studeren in Utrecht. In 1977 behaalde hij zijn artsenbul en is hij de huisartsenopleiding gaan volgen. Vanaf 10 augustus 1978 is hij als huisarts gevestigd te Oirsbeek. Hij is gehuwd en heeft 3 dochters en 8 kleinkinderen.

 

BIG-registratienummer: 19022040501

Dr. Ester Klaassen - huisarts en bestuurder

Aansluitend aan de opleiding geneeskunde aan de Universiteit Maastricht heeft huisarts E.M.M. Klaassen gewerkt als arts bij de afdeling klinische genetica in Maastricht en de afdeling neurologie in Roermond. Vervolgens is ze gepromoveerd bij de afdeling kindergeneeskunde in Maastricht met als onderwerp de vroege ontwikkeling van astma bij kinderen. In diezelfde periode heeft ze de master epidemiologie en de minor gezondheidsrecht behaald. Van 2014-2017 heeft de ze opleiding tot huisarts gevolgd. Sinds 2021 is E.M.M. Klaassen lid van het bestuur van de Huisartsen Cooperatie West (HACo West). Haar functie binnen het bestuur van de HACo West is voorzitter. Naast huisarts en bestuurder is ze moeder en heeft ze samen met haar man een gezin met vier jongens.

 

BIG-registratienummer: 39908966301

Samantha Fliescher - doktersassistente

Samantha is opgegroeid in Nieuwstadt en is tijdens en na haar opleiding doktersassistente enkele jaren werkzaam geweest in een huisartsenpraktijk nabij haar woonadres. Per 01-07-2020 is ze het team in Oirsbeek komen versterken. Ze woont in Echt samen met haar man, dochter, stiefdochters en hond. Samen met haar gezin gaat ze er graag op uit.

Naast het plannen van het spreekuur, doet zij zelfstandig een aantal speciale verrichtingen, zoals het maken van een hartfilm (ECG), het doen van een gehoortest, het aanstippen van wratten, het (24 uur lang) meten van de bloeddruk, bloed prikken en het maken van uitstrijkjes. Tevens heeft zij een speciaal spreekuur voor mensen met (risico op) hart- en vaatziekten.

Susan Visser - doktersassistente

Na vele jaren gewerkt te hebben in de pensioenverzekeringen en een korte uitstap naar het onderwijs, heeft ze de kans gegrepen om per 1 oktober 2019 aan het werk te gaan als doktersassistente en daarvoor meteen aan de opleiding te starten. In 2023 heeft ze haar diploma behaald. Naast het plannen van het spreekuur, doet zij zelfstandig een aantal speciale verrichtingen, zoals het maken van een hartfilm (ECG), het doen van een gehoortest, het aanstippen van wratten, het (24 uur lang) meten van de bloeddruk en bloedprikken. Susan woont met haar gezin in Oirsbeek, houdt van muziek maken en luisteren en probeert fit te blijven door twee keer per week stevig te gaan zwemmen.

Darja van de Laar - praktijkondersteuner Somatiek

Darja is van 1990-2020 werkzaam geweest als assistente in een huisartspraktijk in Amstenrade. In 2018 is ze gestart met de studie praktijkondersteuner somatiek. In 2020 heeft ze besloten de sprong in het diepe te maken en is ze volledig gewisseld van functie en baan. Dit bevalt haar tot op heden erg goed. Ze is naast haar werkzaamheden in onze praktijk ook twee dagen werkzaam in een huisartsenpraktijk in Hoensbroek als praktijkondersteuner ouderenzorg. Samen met haar partner woont ze in Schinnen en hebben ze samen drie kinderen. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar hond, speelt ze enkele keren in de week een party tennis en spreekt ze graag af met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.

Sabine Snijders – praktijkondersteuner GGZ

Sabine is opgegroeid in Landgraaf. Zij studeerde hbo-sph en werkte daarna in de jeugdhulpverlening in Rotterdam met kinderen met gedragsproblemen. Na de komst van een tweeling ging zij terug naar het Zuiden, waar nog twee kinderen werden geboren. De opvoeding van haar vier zonen combineerde zij met de studie geestelijke gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens haar afstuderen specialiseerde zij zich in het werken met mensen met autisme. Na de afronding van haar studie werkte zij bij verschillende psychologen- en huisartsenpraktijken met volwassenen en kinderen. Daarbij volgde zij cursussen en opleidingen als cognitieve gedrags- en schematherapie en EMDR, om mensen met psychische klachten beter te kunnen behandelen. Zij werkt ook als psycholoog bij een psychologenpraktijk.

Robbin Steijaert – praktijkondersteuner Beweegzorg

Robbin is opgegroeid in Oostburg (Zeeland) en is in 2012 de opleiding tot fysiotherapeut gestart in Heerlen aan de Hogeschool Zuyd. Na zijn opleiding heeft Robbin zich gespecialiseerd tot manueel therapeut aan het SOMT in Kerpen. Per 1 november 2016 is hij werkzaam bij Health Plus Fysiotherapie in het gezondheidscentrum te Oirsbeek als fysiotherapeut en manueel therapeut. Robbin woont met zijn vrouw, dochter en hond in Vaesrade en gaat er in zijn vrije tijd graag op uit. Per 1 april 2022 is Robbin in onze praktijk werkzaam als praktijkondersteuner beweegzorg en ziet hij op zijn spreekuur volwassenen met bewegingsgerelateerde klachten.