De dokter komt bij u thuis dankzij Huisartspraktijk Oirsbeek

De medewerkers van Huisartsenpraktijk Oirsbeek

Het team van Huisartsenpraktijk Oirsbeek stelt zich graag aan u voor. Maak kennis met uw dokter, de doktersassistente en praktijkondersteuners. Samen zijn we er voor uw gezondheid.

Huisarts Ester Klaassen Huisarts M.J.F.M. Klaassen Huisarts B.G.M. Nijsten - van Aken Doktersassistente Huisarts Oirsbeek Doktersassistente Huisarts Oirsbeek Praktijkondersteuner Huisarts Oirsbeek

Dr. Ester Klaassen - huisarts

Aansluitend aan de opleiding geneeskunde aan de Universiteit Maastricht heeft huisarts E.M.M. Klaassen gewerkt als arts bij de afdeling klinische genetica in Maastricht en de afdeling neurologie in Roermond. Vervolgens is ze gepromoveerd bij de afdeling kindergeneeskunde in Maastricht met als onderwerp de vroege ontwikkeling van astma bij kinderen. In diezelfde periode heeft ze de master epidemiologie en de minor gezondheidsrecht behaald. Van 2014-2017 heeft de ze opleiding tot huisarts gevolgd. Naast huisarts is ze moeder en heeft ze samen met haar man een gezin met vier jongens.

BIG-registratie nummer: 39908966301

 

 

M.J.F.M. Klaassen - huisarts

Huisarts M.J.F.M. Klaassen is in 1952 geboren te Nieuwstadt en groeide op in Venlo. Na het voltooien van het gymnasium, is hij in 1970 medicijnen gaan studeren in Utrecht. In 1977 behaalde hij zijn artsenbul en is hij de huisartsenopleiding gaan volgen. Vanaf 10 augustus 1978 is hij als huisarts gevestigd te Oirsbeek. Hij is gehuwd en heeft 3 dochters en 8 kleinkinderen.

BIG-registratie nummer: 19022040501

 

 

 

 

B.G.M. Nijsten - van Aken - huisarts

Huisarts B. Nijsten-Van Aken is opgegroeid in Hulsberg. Na de opleiding geneeskunde aan de Universiteit Maastricht heeft ze gewerkt als arts in diverse verpleeghuizen van Meander. Van 2016 tot 2019 heeft ze de opleiding tot huisarts gevolgd. Ze woont in Oirsbeek samen met haar partner en 2 katten.

BIG-registratie nummer: 19917500601

 

 

 

 

Samantha Fliescher - doktersassistente

Samantha is opgegroeid in Nieuwstadt en is tijdens en na haar opleiding doktersassistente enkele jaren werkzaam geweest in een huisartsenpraktijk nabij haar woonadres. Per 01-07-2020 is ze het team in Oirsbeek komen versterken.  Ze woont in Echt samen met haar man, dochter, stiefdochters en hond. Samen met haar gezin gaat ze er graag op uit.

Naast het plannen van het spreekuur, doet zij zelfstandig een aantal speciale verrichtingen zoals het maken van een hartfilm (ECG), het doen van een gehoortest, het screenen op dementie, het aanstippen van wratten, het (24 uur lang) meten van de bloeddruk, bloed prikken en het maken van uitstrijkjes. 

 

 

Susan Visser - doktersassistente in opleiding

Na vele jaren gewerkt te hebben in de pensioenverzekeringen en een korte uitstap naar het onderwijs heeft ze de kans gegrepen om per 1 oktober 2019 aan het werk te gaan als doktersassistente en daarvoor meteen aan de opleiding te starten. Voorlopig zullen haar werkzaamheden hoofdzakelijk bestaan uit het plannen van afspraken, het verlengen van herhalingsrecepten en ondersteuning van de andere medewerkers. Het is de bedoeling dat ze in de loop van de tijd steeds meer taken op zich zal nemen.

Susan woont met haar gezin in Oirsbeek, houdt van muziek maken en luisteren en probeert fit te blijven door 2 keer per week stevig te gaan zwemmen.

 

Jacqueline Kerckhoffs - praktijkondersteuner Somatiek

Jacqueline heeft als verpleegkundige op meerdere verpleegafdelingen in Zuyderland gewerkt, waarna ze als researchverpleegkundige in 1997 bij de urologie is gestart. Vanaf 2013 heeft ze als verpleegkundige/leefstijlcoach bij de arbodienst gewerkt. In 2018  heeft ze besloten om nogmaals in de studieboeken te duiken om zich om te scholen tot praktijkondersteuner algemene gezondheidszorg met als aandachtsgebieden: Diabetes, Astma/COPD en hart-en vaatziekten. In deze functie is ze per 1 september 2019 in Oirsbeek begonnen.

Jacqueline woont met haar man, dochter en hond in Puth, waar ze geniet van het samen zijn met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje, wandelen, fietsen  en reizen, om zo andere landen en culturen te leren kennen.

Sabine Snijders – praktijkondersteuner GGZ

Sabine is opgegroeid in Landgraaf. Zij studeerde HBO-sph en werkte daarna in de jeugdhulpverlening in Rotterdam met kinderen met gedragsproblemen. Na de komst van een tweeling ging zij terug naar het Zuiden, waar nog twee kinderenwerden geboren. De opvoeding van haar vier zonen combineerde zij met de studie geestelijke gezondheidskunde aan de universiteit van Maastricht. Tijdens haar afstuderen specialiseerde zij zich in het werken met mensen met autisme. Na de afronding van haar studie werkte zij bij verschillende psychologen- en huisartsenpraktijken met volwassenen en kinderen. Daarbij volgde zij cursussen en opleidingen als cognitieve gedrags- en schematherapie en EMDR, om mensen met psychische klachten beter te kunnen behandelen. Zij werkt ook als psycholoog bij een psychologenpraktijk.