Astmapatiënten dienen regelmatig longonderzoek en preventieve screenings te laten doen

Voor spoedgevallen belt u 046- 442 55 77

In het nieuwe Gezondheidscentrum aan de Dorpsstraat vindt u Huisartsenpraktijk Oirsbeek. Wij zijn daar gevestigd samen met andere medewerkers in de gezondheidszorg. 

Huisarts Klaassen houdt praktijk in Gezondheidscentrum Oirsbeek

Aanmelden
U kunt zich direct inschrijven bij de praktijk via ons aanmeldingsformulier. Wilt u liever eerst even kennismaken, bel dan de assistente voor een afspraak 046- 442 13 03.

Spreekuur en visite
Het spreekuur is van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.30 uur. Belt u vóór 10.00 uur? Dan kunt u dezelfde dag terecht voor het spreekuur. Een afspraak neemt gemiddeld 10 minuten in beslag. Heeft u meer tijd nodig? Vraag dan voor een dubbele afspraak. U kunt ook terecht bij een van onze speciale spreekuren. Indien het medisch niet verantwoord is om het spreekuur te bezoeken, dan maken wij een huisbezoek.

Telefonisch spreekuur
Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 11.30 uur bestaat de mogelijkheid om telefonisch korte vragen met uw huisarts te bespreken of te informeren naar een uitslag.

E-mail consult
Eenvoudige medische vragen kunnen per e-mail worden beantwoord. U kunt hiervoor het contactformulier hieronder gebruiken. Indien het niet mogelijk is uw vraag per mail te beantwoorden, dan nodigen we u uit op het spreekuur.

Herhaalrecepten aanvragen
U kunt hier herhaalrecepten aanvragen. Soms zal de assistente aangeven dat een extra consult nodig is voor u weer hetzelfde recept voorgeschreven krijgt.

Belangrijke gebeurtenissen
Het is mogelijk dat in uw leven een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt, waar wij niet van op de hoogte zijn. Eveneens is het niet altijd vanzelfsprekend dat wij op de hoogte worden gehouden van uw behandeling elders of door een specialist. Mocht u van ons betrokkenheid verwachten, dan is het nodig dat u ons dit kenbaar maakt.

Ziekenhuisbezoek
Meestal gaat de huisarts op vrijdagmiddag naar het Zuyderland Medisch Centrum te Sittard-Geleen om de daar opgenomen patiënten te bezoeken. Tegenwoordig is de opnameduur echter zo kort, dat u vaak al naar huis bent. Bovendien kan het ook zijn dat u elders bent opgenomen. Mocht u de huisarts willen spreken tijdens of na uw opname, maak dit dan kenbaar.

Klachten
Mocht u tevreden zijn, zeg het anderen. Indien u niet tevreden bent, maak dat aan ons kenbaar mondeling of via het contactformulier. Dan hebben wij de kans ons te verbeteren. Mocht dit niet tot een voor u bevredigende oplossing leiden, kunt u een beroep doen op de Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland. 

AVG wetgeving
De AVG is de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens.  In onze huisartsenpraktijk kunnen diverse persoonsgegevens van u verwerkt worden. Dit is noodzakelijk om u medisch goed te kunnen behandelen, voor financiële afhandeling en om bijvoorbeeld te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Wij hebben een AVG-document opgesteld waarin te lezen is hoe wij met uw gegevens omgaan. Dit document is ook bij de assistente op te vragen.

Wijzigen persoonsgegevens
Wij verzoeken u wijzigingen in uw gegevens aan ons door te geven. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Adresgegevens

Adres
Dorpstraat 63
6438 JT Oirsbeek
Routebeschrijving
Telefoon
046- 442 13 03
046- 442 55 77 (spoed)
E-mail